SCR Sponsoravond geslaagd

De sponsoravond van v.v. SCR is ondanks een kleine opkomst van ondernemers geslaagd. Op 1 Mei verbonden meerdere partijen zich als sponsor aan SCR.

Vrijdagavond 1 Mei heeft SCR haar jaarlijks terugkerende sponsoravond georganiseerd. Tijdens deze avond verbonden zowel Jumbo Maurik als J. van Zoelen Auto's zich voor meerdere jaren als hoofdsponsor aan v.v. SCR.

Daarnaast verbonden Bosschaart Incasso Advies, BVS Civiele Betonbouw en Veldhuizen sierbestrating zich voor de aankomende jaren als Future Partner aan SCR. In een eerder stadium verbonden Aannemersbedrijf E.J. Jansen B.V., Winkelman Stalling & Opslag, Smits Bedrijfsgeneeskundig Advies en Kees Blijderveen (SNUUT) zich al als Future Partner aan SCR.

Ook werd het nieuwe sponsorconcept "Vrienden van SCR" geïntroduceerd met reeds 6 sponsoren: Bosschaart Incasso Advies, BVS Civiele Betonbouw, Eugene Rademaker, Jaap Viveen, Marcel Anema en Bestuur SCR.

De sponsoravond was mede hierdoor een succes en SCR wil daarom ook alle sponsoren hartelijk danken voor hun steun de aankomende jaren.


Michael Janssen (Jumbo Maurik)
Hoofdsponsor Clubbreed

 


Johan van Zoelen (J. van Zoelen Auto's)
Hoofdsponsor Senioren


André Bosschaart (Bosschaart Incasso Advies)
SCR Future Partner
Vriend van SCR

 


Bert van Soest (BVS Civiele Betonbouw)
SCR Future Partner
Vriend van SCR


Piet Veldhuizen (Veldhuizen Sierbestrating)
SCR Future Partner

 


Eugene Rademaker
Vriend van SCR


Jaap Viveen
Vriend van SCR

 


Marcel Anema
Vriend van SCR


SCR Bestuur
Vriend van SCR

   

 

Sponsormogelijkheden
Als u SCR een warm hart toedraagt en graag uw steentje wilt bijdragen voor deze leuke vereniging, dan zijn er verschillende mogelijkheden om te sponsoren. Neemt u contact op met dhr. André Bosschaart (06 2158 4819) voor de mogelijkheden van de diverse sponsorpakketten.