Jouw stem is geld waard!

Rabobank West Betuwe stelt een deel van haar winst beschikbaar voor het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’. Met dit fonds vloeit een gedeelte van de winst van de bank terug naar de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen konden afgelopen periode hiervoor één project indienen. Ook v.v. SCR heeft een project ingediend, namelijk een sportdag voor de jeugd uit Rijswijk en omstreken. Stemmen kan vanaf 1 april!

Sportdag

Om de jeugd in Rijswijk en omstreken (meer) aan het sporten te krijgen willen we graag een sportdag organiseren. We zullen daarbij diverse activiteiten organiseren voor alle leeftijdscategorieën. Alle jeugd uit Rijswijk en de omliggende dorpen is van harte welkom.

Stemmen

Als lid van Rabobank West Betuwe mag jij meebeslissen hoe het bedrag onder verenigingen en stichtingen wordt verdeeld door het uitbrengen van je stem op twee regionale projecten die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de bijdrage voor dit project wordt. Geef ons jouw stem van 1 tot en met 21 april 2019 op rabowestbetuweleden.nl. Zorg dat je voor 1 april 2019 lid bent van Rabobank West Betuwe en je krijgt per e-mail een persoonlijke uitnodiging om te stemmen.

Kortom, jouw stem is geld waard! Alvast bedankt voor je stem!