Jouw stem is geld waard!

Rabobank West Betuwe stelt een deel van haar winst beschikbaar voor het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’. Met dit fonds vloeit een gedeelte van de winst van de bank terug naar de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen konden afgelopen periode hiervoor één project indienen. Ook v.v. SCR heeft een project ingediend, namelijk een zeskamp voor jong & oud tijdens ons 55-jarig bestaan. Stemmen kan vanaf 1 april!

Zeskamp

In 2018 bestaat onze vereniging 55 jaar. Dat willen we groots vieren met een feestweekend van 7 t/m 10 juni 2018. Als odnerdeel daarvan willen we een zeskamp organiseren voor alle jeugd en senioren uit Rijswijk en omgeving. Iedereen is van harte welkom om mee te doen en/of te komen kijken. Een financiële bijdrage hierbij is wenselijk om deze activiteit mogelijk te maken.

Stemmen

Als lid van Rabobank West Betuwe mag jij meebeslissen hoe het bedrag onder verenigingen en stichtingen wordt verdeeld door het uitbrengen van je stem op twee regionale projecten die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de bijdrage voor dit project wordt. Geef ons jouw stem van 1 tot en met 30 april 2018 op rabowestbetuweleden.nl. Zorg dat je voor 1 april 2018 lid bent van Rabobank West Betuwe en je krijgt per e-mail een persoonlijke uitnodiging om te stemmen.

Kortom, jouw stem is geld waard! Help jij v.v. SCR aan een zeskamp?