Bericht namens aftredend voorzitter

Einde voorzitterschap,

Al enkele jaren als verzorger betrokken bij SCR,kwam de periode aan dat er een nieuwe voorzitter gekozen moest worden. Het destijds dagelijks bestuur kwam bij mij met de vraag of ik dit zou willen gaan doen. In 1e instantie heb ik toen nee gezegd, omdat mijn ambitie meer bij de verzorging lag. Maar er melde zich geen kandidaat en na veel wikken en wegen heb ik toen ja gezegd.

Van deze beslissing heb ik geen spijt maar het was in het begin best wel lastig. In de afgelopen jaren als voorzitter heb ik hele mooie, en ook minder mooie tijden meegemaakt. Door een andere functie in mijn werk, werden mijn werkzaamheden steeds drukker. Daardoor had ik bij het dagelijks bestuur al eerder aangegeven dat ik genoodzaakt was om te stoppen. Dit was voor mij zeker geen makkelijke keuze!

Ik zou dan ook in september tijdens de algemene ledenvergadering aftreden als voorzitter. Om geen onrust binnen de club te creƫren is er op mijn verzoek in overleg met de overige dagelijks bestuursleden gewacht met bekendmaking tot na het feestweekend. Helaas zijn er de laatste weken dingen gebeurd die mij persoonlijk zeer hebben geraakt. Daar komt bij dat er nu beslissingen worden genomen waar ik de laatste maanden van mijn voorzitterschap niet meer achter kan staan. Dit heeft mij doen besluiten om per direct mijn functie als voorzitter neer te leggen.

Ik wil iedereen bedanken die op welke manier dan ook betrokken is bij SCR voor de fijne samenwerking en wens de vereniging nog heel veel sportieve jaren toe.

Dik van Aalst