Praktisch

(Adres)Wijzigingen

Als er een wijziging in je gegevens plaatsvindt, bv. wanneer je verhuisd bent of een ander telefoonnummer, dan is het handig dat ook vv SCR hiervan op de hoogte is. Mocht er iets wijzigen in je gegevens, dan kun je dit bij de volgende persoon doorgeven:

Patrick van der Linden ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

 

Afgelastingen

Wanneer de weersomstandigheden slecht zijn, kan het weleens zo zijn dat een wedstrijd van je team niet doorgaat. Als het bijvoorbeeld regent, is het handig om te weten bij wie je moet zijn om te weten of de wedstrijd wel of niet doorgaat. In principe moet je altijd eerst bij de leider van het desbetreffende elftal zijn, maar mocht deze om wat voor reden dan ook niet bereikbaar zijn, dan kun je het altijd nog de volgende personen navragen:

Aaldert van Lienden (0345-558670 / 06-19833616)

 

Huishoudelijk Reglement

Bij voetbalvereniging SCR is een Huishoudelijk Reglement van kracht waar een ieder zich aan dient te houden.

Klik hier om het Huishoudelijk Reglement van vv SCR in te zien (PDF).

 

Sponsor worden?

Als u SCR een warm hart toedraagt en graag uw steentje wilt bijdragen voor deze leuke vereniging, dan zijn er verschillende mogelijkheden om te sponsoren. Neemt u contact op met dhr. Bert van Soest (06-55368050) voor de mogelijkheden van bordsponsoring of met dhr. Marcel Anema (06-50120162) voor alle overige mogelijkheden van sponsoring.