SCR Future Partners

BVS Civiele Betonbouw   Veldhuizen (sier)bestrating en schuttingen
 
Boeters Bedrijfsdiensten   Hans Nieuwenhuizen
 
 

Interesse in SCR Future Partners?

SCR Future Partners
"De jeugd maakt het verschil"

SCR Future Partners is een groep ondernemers die het mogelijk willen maken dat ieder jeugdlid, -speler of -speelster van vv SCR laagdrempelig, onder gezonde en veilige omstandigheden met veel plezier kan sporten.

De groei in aantallen en in betrokkenheid bij de vereniging van jeugdleden, ouders, bestuursleden, vrijwilligers, gemeente, omwonende, andere verenigingen, maatschappelijke organisaties en sponsoren die hiermee behaald wordt moet vv SCR maximaal toekomstbestendig maken.

Sluit je aan bij de enthousiaste deelnemers om de missie en doelstellingen van SCR Future Partners na te streven. Een SCR Future Partner kan (eventueel gezamenlijk) één van de doelstellingen “adopteren” in geld (donatie) en/of in fysieke ondersteuning (barter).

Het SCR Future Partner worden betekent de ondersteuning met een contract van drie jaar met een optie voor 2 jaar voor 500 euro per jaar.

Wilt u zich ook toevoegen aan de SCR Future Partners, neem dan contact op met Marcel Anema (06-50120162) of Piet Veldhuizen (06-53446811).