SCR 2 onderuit tegen Rhelico 2

SCR 2 is in de competitie tegen de tweede nederlaag aangelopen. Thuis werd er met 3-5 verloren van Rhelico 2. Aan de kant van SCR werd Erik Uijttewaal verkozen tot 'Man of the Match'. O.a. zijn broer Niels had op hem gestemd, want die stemt naar eigen zeggen altijd op de 'Man of the Match'. Nou is hij zelf ook 2 maal 'Man of the Match' geworden, waaruit dus blijkt dat hij ook gewoon op zichzelf stemt. Van iemand uit de advocatuur mag je eigenlijk wel verwachten dat hij zich aan de regels houdt...

De eerste helft van SCR was niet heel best. Rhelico had veelvuldig het initiatief en kwam dan ook op 1-0. Halverwege de eerste helft herstelde SCR het evenwicht, maar daar had het wel de hulp van Rhelico voor nodig. Vanaf buiten de zestien verschalkte de verdediger namelijk zijn eigen doelman. Twee persoonlijke fouten zorgden er voor dat Rhelico kon uitlopen naar een 1-3 ruststand.

Na rust was SCR beter, maar was het Rhelico dat de score verder uitbreidde. Halverwege de tweede helft stond het inmiddels al 1-5. Het publiek begon te morren en 1 supporter ging er al bijna met de hoekvlag van door, maar kon nog net op tijd in de kraag gevat worden door zijn moeder. SCR kwam hierna wel weer terug. Uit een corner van Davy de Ligt kopte Dennis Nobel bij de eerste paal raak en na een actie van Erik Uijttewaal kon Joran Winkelman alleen door op de keeper en rondde hij beheerst af: 3-5. Hier bleef het uiteindelijk bij.

A.s. zondag wacht er een uitwedstrijd tegen Wadenoijen 2. Nu weet de webmaster dat Wadenoijen 2 vaste lezer van het SCR 2 verslag is en heeft hij lang gewacht met het publiceren om zodoende de tegenstander niet wijzer te maken. Wadenoijen heeft daardoor de trainingen niet op de tegenstander af kunnen stemmen, waardoor er een open wedstrijd verwacht wordt. Zondag 14:30: Wadenoijen 2 - SCR 2, komt allen!

 

Statistieken

Eindstand SCR 2 - Rhelico 2: 3-5
Doelpuntenmaker SCR: Dennis Nobel, Joran Winkelman en e.d. tegenstander

Opstelling SCR


Michael van Lent


Jack Lansdaal

 


Dennis Nobel

 


Ronald van Mourik

 


Niels Uijttewaal


Xander van de Wilt

 


Davy de Ligt

 


Erik Uijttewaal
** Man of the Match **

 


Mark Veld

   


Sven Quint

 


Matthijs Nobel

   

Wissels SCR


Tries van Blijderveen (46/in)

 


Robert van Dee (55/in)

 


Joran Winkelman (60/in)