SCR 2 deelt punten in burenruzie met MEC'07 2

SCR 2 heeft uit bij MEC'07 2 de punten moeten delen. In een wedstrijd op het scherpst van de snede werd er niet gescoord, al kregen beide partijen een aantal grote kansen op een treffer.

SCR had het moeilijk tegen MEC'07 2, maar speelde een aardige eerste helft. MEC'07 hield de rijen aardig gesloten en echt 100% kansen wist SCR daardoor ook niet te creëren. MEC'07 daarentengen had na 35 minuten spelen wel een grote kans op de openingstreffer. De aanvoerder werd in de Rijswijkse zestien onder de voeten gelopen en de dienstdoende arbiter kon daardoor niets anders dan de bal op de stip leggen. Keeper Michael van Lent, die over het algemeen een behoorlijke wedstrijd keepte, koos de goede hoek en maakte de penalty onschadelijk. SCR speelde toen al wel tijdelijk met 10 man, want Davy de Ligt moest na het veroorzaken van de penalty even 10 minuten brommen op het strafbankje. Hierdoor bleef de stand bij 0-0 en ging men doelpuntloos de thee opzoeken.

Na rust werd de wedstrijd grimmiger en werd er af en toe over de schreef gespeeld. MEC'07 kreeg een paar prima kansen op de openingstreffer, maar wachtte vaak te lang met de trekker over te halen of schoten voorlangs. SCR stelde hier een grote kans voor Dennis Nobel tegenover, maar hij volleerde een voorzet vanaf rechts net naast. Hierna begon de irritatie te groeien en was zo'n kwartier voor tijd het eerste flinke opstootje een feit. Na een bodycheck (moet je als fitboy toch tegen kunnen) trapte de MEC'07 speler na en werd er over en weer wat geduwd. Mark Veld werd hierbij als enige met geel weggezonden, terwijl hij eigenlijk weinig inbreng had met het uit elkaar houden van spelers. Als hij dat net zo doet als spelers van zich afhouden, dan is geel echter weer wel te begrijpen :-) De dorpspsycholoog van MEC'07 op het middenveld (volgens Dennis was het Arthur van Peaky Blinders) vond een paar spelers van SCR wel rijp voor een begeleiding door hem. Maar goed, wij weten wel beter: in de verslavingszorg werken ook alleen maar ex-verslaafden... Toen de gemoederen net weer wat bedaard waren ging de keeper van MEC'07 proberen met de bal aan de voet het hele veld over te steken, maar werd hierbij rond de middenlijn gestuit door Rens van den Berg. De keeper was hiervan niet gecharmeerd en greep Van den Berg met beide handschoenen vol in het gelaat. De arbiter kon niets anders doen dan de keeper met rood van het veld te sturen. In de resterende minuten kreeg SCR nog 1 mega-kans. Erik Uijttewaal slalomde vanaf links door de verdediging van MEC'07 heen en krulde de bal rakelings voorlangs. Dit was het laatste wapenfeit van de wedstrijd en daarmee bleef de beginstand op het scorebord staan: 0-0.

Na afloop van de wedstrijd werd de afgelopen zaterdag jarige Martijn Winters uitgebreid gefeliciteerd door de SCR-spelers. Facebook-loze Johan Jonkers besloot daarom ook maar om 25 EURO er tegen aan te gooien en de spelers eraan te herinneren dat hij die zondag jarig was! We hopen dat je ondanks de 0-0 toch een fijne dag heb gehad, teammanagert!

SCR 2 is aankomend weekend op buitenlandse stage in Engeland, dus wellicht staat er dan een compleet ander elftal tegen Jan van Arckel 2. Hopelijk gaan die wel een keer winnen!

 

Statistieken

Eindstand MEC'07 2 - SCR 2: 0-0
Man of the Match SCR: Michael van Lent

Opstelling SCR


Michael van Lent
**Man of the Match**


Bas van Ekeren

 


Dennis Nobel

 


Ronald van Mourik

 


Jasper van der Heijden


Davy de Ligt

 


Sjoerd Ahlers

 


Milan de Vor

 


Mark Veld

   


Erik Uijttewaal

 


Robert van Dee

   

Wissels SCR


Rens van de Berg (46/in)

 


Niels Uijttewaal (46/in)

 


Martijn Winters (60/in)