SCR 2 sluit seizoen teleurstellend af

SCR 2 heeft de laatste wedstrijd van dit seizoen ook niet winnend weten af te sluiten, waardoor het op een teleurstellende negende plaats vlak voor Wadenoijen is geëindigd. Thuis werd er met 1-3 verloren van BZS 2, al mocht dat enigszins geflatteerd genoemd worden.

Bij SCR 2 nam keeper Michael van Lent na ruim 10 jaar dienstverband afscheid. De SCR 2 feestcommissie had de kleedkamer mooi versierd met pensioenslingers en 100-vlaggetjes, omdat hij dat zo graag roept. Ook galde 'Afscheid nemen bestaat niet' van Marco Borsato uit de speaker van de nieuwe disco-boombox.

SCR kon Van Lent echter niet het afscheidscadeau geven waarop hij gehoopt had; een winstpartij. De eerste helft creëerden beide ploegen niet hele grote kansen. Zo deed SCR het met name uit de tweede lijn, maar kwam het ook niet gevaarlijk in de zestien van BZS. BZS kreeg ook wat kansen, maar deze konden Van Lent niet echt verontrusten.

De tweede helft bood wat meer spektakel en het was BZS dat het bal opende. Een diepe bal van achteruit werd verzilverd door de aanvaller die Van Lent verschalkte in de lange hoek. SCR kwam snel daarna weer terug in de wedstrijd. Robert van Dee bediende vanaf rechts Milan de Vor in het penaltygebied. Die wist na wat draaien Sjoerd Ahlers te bereiken, die vanaf een meter of elf de bal met een droge knal in de linkerhoek schoot. SCR ging op jacht naar meer, maar had geen geluk in de eindpassing, die vaak net niet goed was. Uiteindelijk kreeg het hier de rekening voor gepresenteerd, want BZS wist de 1-2 te maken. SCR 2 ging hierna nog vol voor de gelijkmaker en had daar ook heel dichtbij kunnen zijn, ware het niet dat de scheidsrechter maar liefst 3(!) handsballen in 1 scrimmage in de zestien over het hoofd zag. In de nastoot hiervan maakte BZS de 1-3 en bleef SCR met lege handen achter.

Al met al is het dus een teleurstellend seizoen gebleken voor SCR 2. Met 2 winstpartijen (5-2 tegen HRC'14 en 1-0 tegen MEC'07), 4 gelijke spelen (2x 1-1 tegen Wadenoijen 2, 1-1 tegen GVV en 0-0 tegen MEC'07) en 12 verliespartijen was de oogst schamel. De Technische Directie is daarom ook druk doende om SCR 2 er voor volgend seizoen weer bovenop te helpen en gaat hiervoor aanstaande donderdag haar plannen presenteren.

 

Statistieken

Eindstand SCR 2 - BZS 2: 1-3
Doelpuntenmaker SCR: Sjoerd Ahlers
Man of the Match SCR: Michael van Lent en Ronald van Mourik

Opstelling SCR


Michael van Lent
**Man of the Match**


Xander van de Wild

 


Sjoerd Ahlers

 


Ronald van Mourik
**Man of the Match**

 


Niels Uijttewaal


Davy de Ligt

 


Erik Uijttewaal

 


Milan de Vor

 


Mark Veld

   


Matthijs Nobel

 


Robert van Dee

   

Wissels SCR


Niels Vernooij (65/in)

 


Bert van Soest (75/in)