SCR 3 wint eerste bekerwedstrijd

SCR 3 heeft haar eerste bekerwedstrijd winnend af weten te sluiten. In Dordrecht werd er met 5-2 gewonnen van SSW 4.

SCR had in de beginfase het betere van het spel en dit leidde na ongeveer een kwartier tot de openingstreffer. Gerbert van Dijk zette vanaf rechts voor en via een 'ingenieuze' hakbal van Niels Uijttewaal kon de mee opgekomen Dennis Nobel bekwaam afronden met een mooie volley. SSW leek hierna langszij te komen, maar het doelpunt van de rappe aanvaller werd afgekeurd wegens buitenspel. SCR verdubbelde kort hierna de marge. Jack van Beem speelde Dennis Veldhuizen in, die breed legde op Robert van Dee. Van Dee legde de bal in de linkerhoek: 0-2. Van Dee leek hierna ook zijn tweede te maken, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Hierdoor bleef het bij 0-2, tevens de ruststand.

Na rust leek SCR al snel de schaapjes op het droge te hebben. Erwin van Zoelen had een goede actie in huis over de rechterkant en zette voor op de meegelopen aanvallers. De verdediger van SSW was er echter eerder bij en verschalkte zijn eigen keeper. Hierna verslapte SCR en kwam SSW met twee treffers weer helemaal terug in de wedstrijd. In de slotfase van de wedstrijd ging SCR er alsnog overheen en maakte het nog twee treffers. Eerst zette Robert van der Laan vanaf links voor op Erik Uijttewaal, die subtiel met de buitenkant van de schoen de keeper verschalkte. Daarna was het de beurt aan Dennis Veldhuizen om een mooie solo met een bekeken schuiver af te ronden: 5-2. Matthijs Nobel was toen inmiddels al gevlucht naar de reservebank, want mr. Muscle met de gebleekte tandjes en lekker bruin spray-tan kleurtje was wat onvriendelijk tegen hem.

Al met al is de 5-2 een prima resultaat in de eerste wedstrijd van het seizoen.

 

Eindstand SSW 4 - SCR 3: 2-5
Doelpuntenmakers SCR: Dennis Nobel, Robert van Dee, Erik Uijttewaal, Dennis Veldhuizen en eigen doelpunt tegenstander

Opstelling SCR
Doel: Michael van Lent
Verd: Johan Jonkers (60/Gerbert van Dijk), Ronald van Mourik(30/Jasper van der Heijden), Dennis Nobel (60/Ronald van Mourik) en Robert van der Laan;
Midd: Gerbert van Dijk (30/Jack van Beem), Dennis Veldhuizen en Jack Lansdaal (30/Erik Uijttewaal)
Aanv: Robert van Dee, Niels Uijttewaal (20/Matthijs Nobel, 80/Erwin van Zoelen) en Erwin van Zoelen (60/Jack Lansdaal)