SCR 35+

Wedstrijden SCR 35+

30 Oktober
27 November
12 Februari
11 Maart
1 April
22 April
4 Juni
  SCR - Theole
SCR - Lienden
SCR - Uchta
SCR - CDW
SCR - Focus'07
SCR - HSSC
Finaleronden
  W: 6 - 1
W: 6 - 3
W: 6 - 3
W: 5 - 7
W: 9 - 4
W: 9 - 0
W: .. - ..
  P: SCR
P: Lienden
P: SCR
P: CDW
P: Focus '07
P: HSSC
 

W: Wedstrijd
P: Penalty's

 

Geen maat op SCR 35+ in finale (archief 2014)

Vrijdag 6 juni jl. stond de finale van de 35+ competitie op het programma.

SCR diende te winnen van naaste concurrent BZS om de winst veilig te stellen. We traden aan met de volgende spelers: Cornelis Onink, Marcel Helderton, Bert van Soest, Erik Doeser, Marcel Goedhardt, Johan van Brenk, Arjan van Toorn en André Bosschaart.

Onder geweldige weersomstandigheden was het SCR wat probeerde te voetballen. BZS leunde op de verdediging en loerde op de counter. SCR kwam dan ook via Marcel Goedhart op een verdiende 1-0 voorsprong. Uit een snelle tegenaanval, waarbij de middenvelders van SCR vergaten in te zakken kwam BZS direct terug tot 1-1.

Nog voor de rust kon Erik Doeser twee maal afronden na fraai combinatie voetbal aan de zijde van SCR, waardoor met een 3-1 voorsprong de rust werd bereikt.

Na de thee, gooide Erik met zijn derde van de avond de wedstrijd definitief op slot: 4-1. BZS zette nog even aan, wat resulteerde in de 4-2, maar door doelpunten van Bert, Arjan en nog een keer Erik werd een 7-2 eindstand op het bord gezet en greep SCR verdient de overwinning in de 35+ competitie, waarna Cornelis als oudste van het team de wisselbeker in ontvangst mocht nemen.

Zo kwam er een einde aan een zeer leuke, sportieve en gezellige competitie. Volgens seizoen zullen wij de titel zeker verdedigen, waarbij Marcel Helderton heeft toegezegd bij ons team te blijven voetballen.

Wederom een zeer geslaagde avond, met voetbal, een drankje en diverse hapjes, waarbij onze dank uitgaat naar gastvereniging Uchta.

Tot volgend seizoen!