SCR 1 kampioen 4E Klasse F!!!

16 Mei 2016

SCR 1 heeft met een overtuigende 3-0 zege het kampioenschap in de Vierde Klasse F binnengehaald en hiermee promotie naar de Derde Klasse weten te bewerkstelligen.

SCR opende wat zenuwachtig, maar gooide na een minuut of tien alle schroom van zich af. Maarten Ahlers werd op rechts de diepte in gestuurd en zijn lage voorzet werd bij de tweede paal door Tim Schipper binnen geschoven: 1-0. SCR ging daarna op jacht naar de treffer, maar had niet echt geluk in de afronding. Zo belandde een vrije trap van Toon Nieuwenhuizen op de lat. Nog voor rust verdubbelde SCR de marge. Een bal vanaf de zijkant kon door Dennis Veldhuizen worden gecontroleerd en binnengeschoten: 2-0.

Na rust maakte SCR het karwei definitief af. Halverwege de tweede helft kon Danny Vizee afdrukken vanuit de rebound en de bal in de hoek werken: 3-0. SCR ging hierna nog wel op zoek naar meer, maar o.a. de ingevallen Thijs van der Lee en Toon Nieuwenhuizen hadden wat pech in de afronding. SCR deed in ieder geval wat het moest doen en behaalde met deze overwinning een nog mooier kampioenschap en promotie naar de Derde Klasse binnen. Hulde!!

 

SCR 1 - Wilhelmina 1: 3-0
Doelpuntenmakers: Tim Schipper, Dennis Veldhuizen en Danny Vizee

Opstelling:
Doel: Kenny Vizee
Verd: Hans van Blijderveen, Marvin Verbeek, Roderik Kieft en Martijn Winters
Midd: Maarten Ahlers, Danny Vizee en Jeroen Veldhuizen
Aanv: Tim Schipper, Dennis Veldhuizen en Toon Nieuwenhuizen

Invallers: Davy Rademaker, Thijs van der Lee en Mark Veld

© 2021 v.v. SCR